Scherm

Scherm

Disclaimer

TOEGANG EN GEBRUIK

Gebruik van de website van Stiel Groep is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden. Toegang tot en het gebruik van deze site betekent dat de gebruiker instemt met het onderstaande en de algemene voorwaarden van de Stiel Groep.

INFORMATIE

De op deze website getoonde informatie wordt door de Stiel Groep met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Stiel Groep verstrekt met deze website uitsluitend informatie over producten en diensten die door de Stiel Groep worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande aankondiging worden aangebracht. Zonder verificatie of nader adviesinwinning is gebruikmaking van de geboden informatie voor eigen rekening en risico van de bezoeker/gebruiker.

COPYRIGHT

Al het op deze site afgebeeld materiaal, waaronder begrepen: tekst, afbeeldingen, (handels)namen, grafisch materiaal, logo's, en merken, zijn eigendom of in licentie bij de Stiel Groep en worden beschermd door het auteursrecht, merkenrecht en/of andere eigendomsrechten. Het is de gebruiker van de website niet toegestaan om inhoud van deze site te kopieƫren, te verspreiden, met of zonder vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de voorafgaande uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van de Stiel Groep.

AANSPRAKELIJKHEID

Iedere aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van deze website wordt door Stiel Groep nadrukkelijk van de hand gewezen. Er wordt geen garantie gegeven voor het probleemloos functioneren van de website. De Stiel Groep houdt de informatie op de website zorgvuldig bij maar biedt geen garanties voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.

KLACHTEN

De Stiel Groep stelt het bijzonder op prijs wanneer u vragen of klachten kenbaar maakt.

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier

Home Disclaimer