Scherm

Scherm
Dakrenovatie uitgevoerd door Stiel Groep bij de Breitner Academy

Renovatie met een uniek uitzicht: de Breitner Academie

Zo nu en dan komen we dankzij ons werk op unieke locaties. Zo heeft het team van Stiel onlangs de dakrenovatie van een heel bijzonder pand mogen afronden: de Breitner Academie. Dit karakteristieke, monumentale pand ligt direct aan Het Amsterdamse IJ, wat resulteert in een prachtig uitzicht tijdens de werkzaamheden.

Lees meer...

QBuild en Stiel Groep; een krachtige samenwerking

QBuild en Stiel Groep hebben een landelijk netwerk van bedrijven in bouwkundig schadeherstel, onderhoud en renovatie. De markt van het vastgoedonderhoud is volop in beweging. Ketensamenwerking en 

Lees meer...

Bericht n.a.v. coronavirus (COVID-19)

De ontstane crisis en recente maatregelen rondom het coronavirus zullen naar verwachting gevolgen hebben voor de uitvoering van onze projecten en werkzaamheden. Op dit moment kunnen bijna al onze werkzaamheden nog doorgang vinden. Voor aanvang van ieder bezoek aan een woning, wordt vooraf contact opgenomen door ons om de bewoner te vragen of we welkom zijn en om risico’s uit te sluiten. U hoeft hierover dus niet zelf contact op te nemen.

Lees meer...

QBuild en Stiel Groep bundelen krachten

Persbericht:

11 juli 2019

IJSSELSTEIN – QBuild Holding heeft vakgenoot Stiel Groep overgenomen. Stiel Groep heeft een sterke naam en reputatie als innovatieve, kosteneffectieve en duurzame specialist in de renovatie en onderhoudsmarkt in de regio groot Amsterdam. Met deze samenwerking breiden QBuild Holding en Stiel Groep hun dienstverlening uit in de onderhouds- en renovatiemarkt.

Lees meer...

Duurzameaanbieder.nl

Vanaf nu kunt u Stiel Groep vinden in het register van Duurzame aanbieders. Dat register bestaat sinds afgelopen najaar en is bedoeld om woningeigenaren en VVE’s te helpen die op zoek zijn naar een gespecialiseerd onderhouds-, bouw-, of installatiebedrijf dat hen goed kan adviseren hoe zij hun woningen in één keer of stapsgewijs energieneutraal kunnen maken. Dat is een uitkomst, want tot nu toe was het voor veel eigenaren erg zoeken naar deskundige bedrijven. Duurzameaanbieder.nl is een initiatief van Onderhoud.nl, Bouwend Nederland en Uneto-VNI.

Lees meer...

Veilig en comfortabel zelfstandig blijven wonen

Stiel Groep helpt woningen zo aan te passen dat ook mindervalide en oudere bewoners veilig en comfortabel zelfstandig kunnen blijven wonen. We zijn nu ook erkend bedrijf Langer zelfstandig thuis wonen én Thuiscomfort-specialist. Zo kunnen we laten zien dat we daarvoor de juiste deskundigheid en vaardigheden in huis hebben.

Lees meer...

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier