Scherm

Scherm

Missie & Visie

Stiel Groep onderscheidt zich in de onderhouds- en renovatiemarkt omdat we zelf alle bouwtechnische disciplines in huis hebben; van fundering tot dak en van reparatie tot renovatie. Belangrijke kernwaarden voor ons hierbij zijn: betrouwbaar, toegankelijk, flexibel, vakbekwaam en de klant centraal. Om die kernwaarden te realiseren, hebben we onze missie en visie vastgelegd en heldere doelstellingen geformuleerd.

Missie: waar we voor staan

Stiel Groep is in de metropoolregio Amsterdam dé partner voor professionele vastgoedeigenaren en beheerders op het gebied van bouw, installatie en onderhoud. Wij zijn een betrouwbare, toegankelijke partner, waar goed opgeleide, vakbekwame medewerkers garant staan voor uitstekende kwaliteit.

Visie: waar we voor gaan

Stiel Groep wil een toonaangevend bedrijf zijn op het gebied van structurele ketensamenwerking. Vanuit die positie kunnen we onze kennis over duurzaamheid, innovatie en technisch vastgoedbeheer optimaal inzetten voor onze klanten.

De 7 pijlers onder ons bedrijf

1.

Veilig is voor ons nummer 1

Veilig werken is een fundamentele pijler onder onze core business. Door in onze processen steeds de nadruk te leggen op een schone en veilige werkplek, kunnen wij niet alleen voor onze medewerkers, maar voor alle betrokkenen, de veiligheid garanderen.

1. Safety first 50

2.

Wij garanderen uw tevredenheid

Niet alleen zeggen, maar ook doen: daar mag u ons aan houden. Daarom zijn onze meerjarenovereenkomsten gewoon per direct opzegbaar.

2. Tevredenheidsgarantie 75

3. 

Service & flexibiliteit, het zit in onze vezels

Makkelijk aan kunnen passen en snel kunnen schakelen zonder het einddoel uit het oog te verliezen. Wij zetten graag alle zeilen bij om onze klanten te ondersteunen. We hebben korte lijnen en zijn altijd bereikbaar. Onze mensen weten wat er van hen wordt verwacht. Zij zijn niet alleen het visitekaartje van ons bedrijf, maar ook van het uwe.

3. Service 75

4.

Tijd voor innovatie

Er ligt steeds meer nadruk op vernieuwing en procesmatig denken. Nieuwe inzichten werken stimulerend voor onze organisatie. Het houdt mensen scherp en betrokken. Wij investeren graag in onze mensen. U plukt daar de vruchten van.

4. Anders denken 75

5. 

Vakmanschap en meesterschap sinds 1895

Wij zijn trots op ons bedrijf; een onderneming met een lange geschiedenis. Sinds Adam Potgieter ruim 120 jaar geleden het schildersbedrijf startte, is er veel veranderd. Eén ding is gelijk gebleven: Vakmanschap is de drijfveer van onze onderneming.

5. Vakmanschap 75

6.

Van laagste prijs naar lagere levensduurkosten

Wij streven naar een zo integraal mogelijke aanpak, waarbij samenwerking binnen de hele bouwprocesketen centraal staat. We sluiten aan bij het streven van opdrachtgevers om meer te kijken naar de levensduurkosten (total cost of ownership) in plaats van het aanbesteden op de laagste prijs. Wij spelen daar graag optimaal op in.

6. Facility Management 75

7.

Verantwoord bezig zijn

Oog hebben voor sociale aspecten, de invloed op het milieu, de continuïteit van ons bedrijf en voldoen aan wet- en regelgeving. Dat is de basis van ons denken en doen. Van milieuvriendelijke materialen en werkprocessen tot hergebruik van grondstoffen, afvalscheiding en duurzaam stroomgebruik. Dit is onze bijdrage aan een duurzame wereld.

7. Verantwoord 75

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier