Scherm

Scherm

Bouw & Renovatie

Maatwerk binnen uw budget

Bij renovatie moet de modernste technologie hand in hand gaan met kennis van historische bouwmethoden. Inventiviteit en creativiteit zijn daarbij een must. Wij weten waar wij over praten. Of het nu gaat om de renovatie van een kantoor, bedrijfspand, een monument of een groot aantal woningen. Wij zijn bekend met oude en nieuwe materialen en bouwtechnieken, zodat wij gebouwen en woningen kunnen herstellen in hun oude stijl of juist een geheel nieuwe, moderne uitstraling kunnen geven. Dat doen we zorgvuldig, volgens een strakke planning, binnen uw budget en met oog voor detail. Ook ondersteunen wij u graag bij het aanvragen van  bouwvergunningen en subsidies.

Bouwen en besparen

Stiel Groep werkt mee aan onze wereld van morgen. Wij streven ernaar om alle sociale, milieu- én economische belangen in onze besluitvormingen mee te nemen en in evenwicht te brengen met de korte en lange termijnoverwegingen. Daarbij zijn wij in staat om voor u woningen energiezuinger te maken. Woonlasten bestaan per slot van rekening voor een belangrijk deel uit energiekosten. Wij:

  • kennen de mogelijkheden om energie te besparen,
  • maken gebruik van duurzame materialen,
  • zorgen voor een goed binnenmilieu met juiste ventilatie,
  • slopen duurzaam zoals bijvoorbeeld scheiding van afval en hergebruik van materialen,
  • gaan verantwoord met watergebruik om. 
logo-energielabel 

Helder inzicht in de prijsvorming, zonder meerwerk

Wij werken continu aan een langdurige en duurzame relatie met onze klanten. Een kleine verandering in het bouwproces, kan consequenties hebben voor de uitvoering. Daarom steken wij veel tijd in overleg en afstemming en zorgen voor een goede inventarisatie van de voortgang. Een duidelijk verhaal waarbij ook financieel duidelijk is waar u als klant aan toe bent, zonder meerwerk. Wij staan open voor onze klanten en willen graag leren van elkaar.WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier