Scherm

Scherm

vacatures

 

 

 

 

Op zoek naar een baan?

Stiel Groep heeft vacatures voor vakmensen en technici die willen meebouwen aan de groei van ons bedrijf. Wij zoeken mensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben, over de grenzen van hun vak heen kijken en wij hechten veel waarde aan goede sociale en communicatieve vaardigheden.
Wij zijn gevestigd in Amsterdam en richten ons met meer dan 100 flexibele, initiatiefrijke en vakbekwame medewerkers op bouw, installatie en onderhoud.

Wat wij bieden

Stiel Groep richt zich op goede en lange relaties met opdrachtgevers en werknemers. Daarom hebben wij een personeelsbeleid met goede voorwaarden. Werken bij Stiel Groep betekent onder meer:

  • Een uitstekende pensioenregeling
  • Een collectieve zorgverzekering
  • Een collectieve ANW verzekering
  • Concrete mogelijkheden voor doorgroei en ontwikkeling
  • Een salaris van minimaal 10% boven de CAO salarisschalen

Daarnaast vinden wij de balans tussen werk en privé belangrijk en stimuleren wij medewerkers zich verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen. De bedrijven van Stiel Groep zijn erkende leerbedrijven.

Spreekt het jou aan om bij een groeiend bedrijf en voor gerenommeerde bedrijven in de regio Groot Amsterdam te werken? Stuur dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met jouw motivatie en uitgebreid CV naar Stiel Groep. Ons mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: Indien je ons een e-mail stuurt, verstrek je ons persoonsgegevens. Hoe wij hier mee omgaan lees je in onze privacyverklaring.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Actuele vacatures 

Vacature Projecleider Installatie / Dak (M/V)

 

Lees meer...

Vacature Uitvoerder Bouw (M/V)

 

Lees meer...

Vacature Meewerkend Voorman

 

Lees meer...

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier