Scherm

Scherm

Vacature Meewerkend Voorman

 

Voor de vaak kleinschalige renovatie- en mutatieprojecten zoeken wij goede, zelfstandige voorlieden. In deze functie ben jij met je timmer- en bouwkundige achtergrond in renovatiewerk verantwoordelijk voor de voortgang en kwaliteit van projecten van de divisie Klein Onderhoud/Mutatie. 

Projecten van de divisie Klein Onderhoud/Mutatie kennen vaak een beperkte voorbereidingstijd en korte doorlooptijd (1 tot 4 weken). Vaak heb je ook meerdere projecten tegelijk onder je. Communicatie en teamwork zijn hierbij essentieel. Jij bent in de rol als voorman ons aanspreekpunt op het werk. De divisie Klein Onderhoud/Mutatie werkt nauw samen met de divisie E&W.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Zelfstandig uitvoeren en bewaken van een project conform bestek, tekeningen, kwaliteits- en veiligheidsnormen, binnen het budget en tijdschema
  • Coordineren en aansturen van personeel en onderaannemers
  • Fungeren als contactpersoon voor derden, zoals opzichters, klanten en leveranciers
  • Verantwoordelijk voor de signalering, opdrachtverkrijging en uitvoering van meer- en minderwerk
  • Voeren van administratie
  • Het bewaken van normen, procedures controleren en het borgen van ISO normen, VCA en het bedrijfsreglement

De ideale Voorman:

Je bent minimaal in bezit van diploma MBO/ MTS Bouwkunde en een VOL-VCA diploma. Aanvullende cursussen op het gebied van leidinggeven zijn een pré. Naast uitgebreide ervaring als Timmerman, minimaal 3 jaar, heb je ervaring in een soortgelijke functie met leidinggevende taken. Ook heb je ervaring met administratieve taken (computerervaring is een pré). En je beschikt over een rijbewijs B.

Ons aanbod:

Je komt te werken bij een dynamisch en ambitieus technisch bedrijf dat focus heeft op groei. We zoeken een collega met ambitie en daardoor heb je uitzicht op een vast dienstverband. Uiteraard gaan we jou helpen om succesvol te worden bij Stiel Groep. We gaan je coachen en we stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Verder zijn een auto van de zaak en een smartphone onderdeel van jouw arbeidsvoorwaarden.

Contact:

Interesse? Stuur je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met motivatie en uitgebreid CV naar HRM t.a.v. Marthijn van den Broeck. Hier kun je ook terecht voor nadere informatie.

Let op: Indien u ons een e-mail stuurt, verstrekt u ons persoonsgegevens. Hoe wij hier mee omgaan leest u in onze privacyverklaring.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier

Home Vacatures Vacature Meewerkend Voorman