Scherm

Scherm

Vacature Uitvoerder Bouw (M/V)

 

In deze functie ben jij met je achtergrond in bouwkundige renovaties verantwoordelijk voor de uitvoering van onze projecten van de divisie Bouw en Renovatie.

De werken betreffen vooral middelgrote bouwkundige renovatieprojecten. Projecten van deze divisie kunnen tevens onderdeel zijn van een groter Stiel Groep project, waardoor je samenwerkt met andere divisies (Dak, Totaalonderhoud, Service en Onderhoud, E&W Installaties).

Wie ben jij?

In de rol als uitvoerder heb je meerdere projecten tegelijk onder je. Communicatie en teamwork zijn hierbij essentieel. Jij bent in deze rol het aanspreekpunt voor alle betrokkenen bij het werk, zowel intern als extern. Je hebt een relevante MBO opleiding afgerond, bij voorkeur aangevuld met (bouw)technische en leidinggevende cursussen. Je beschikt over ervaring in een leidinggevende functie. Je hebt met name kennis van renovatieprojecten op het gebied van bouwkunde. Je hebt kennis van resultaat gericht samenwerken (RGS) en Lean bouwen. Je kunt goed overweg met geautomatiseerde systemen, zoals Microsoft Office. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B. 

Ben jij iemand die staat voor het optimale resultaat, een enthousiast team en ben je ambitieus? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat ga je doen:

 • Aansturen van personeel en onderaannemers
 • Opnemen van werkzaamheden
 • Zorgdragen voor de voortgang en de kwaliteit van het werk
 • Fungeren als contactpersoon voor derden, zoals opzichters, klanten, leveranciers en onderaannemers
 • Verantwoordelijk voor de signalering, opdrachtverkrijging en uitvoering van meer- en minderwerk
 • Voeren van (moderne) administratie en financiele bewaking van projecten
 • Verantwoordelijk voor de oplevering van de werken
 • Uitvoeren van het gestelde beleid, procedures controleren en het borgen van ISO normen, VCA en het bedrijfsreglement
 • Bewaken/handhaven wet- en regelgeving

Wat bieden wij:

Je komt te werken bij een dynamisch en ambitieus technisch bedrijf dat focus heeft op groei. We zoeken een collega met ambitie en daardoor heb je uitzicht op een vast dienstverband. Uiteraard gaan we jou helpen om succesvol te worden bij Stiel Groep. We gaan je coachen en we stimuleren jouw persoonlijke ontwikkeling.

De arbeidsvoorwaarden:

 • Het salaris voor deze functie ligt tussen € 2.750 en € 4.000,- bruto per maand op fulltime basis (inschaling afhankelijk van opleiding, ervaring e.d.)
 • Een auto van de zaak en een smartphone
 • De Cao voor Bouw en Infra
 • Diverse collectieve werknemersverzekeringen (ANW / Zorg)

Contact:

Interesse? Stuur je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.met motivatie en uitgebreid CV naar HRM t.a.v. Marthijn van den Broeck. Hier kun je ook terecht voor nadere informatie.

Let op: Indien u ons een e-mail stuurt, verstrekt u ons persoonsgegevens. Hoe wij hier mee omgaan leest u in onze privacyverklaring.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WKA GEGEVENS

icon wka

Klik hier

CERTIFICATEN

icon certificaat

Klik hier

VACATURES

icon vacatures

Klik hier

POLITIEKEURMERK

icon politiekeurmerk

Klik hier

Home Vacatures Vacature Uitvoerder Bouw (M/V)